Ziua europeană a sportului şcolar la Gradiniţa „Paradisul Copiilor

Joi, 24 septembrie 2020, preșcolarii și cadrele didactice de la Grădinița Paradisul copiilor Craiova au desfășurat activități dedicate Zilei europene a sportului școlar.

Activitatea Ziua europeană a sportului școlar – 25 septembrie 2020 este desfășurată în cadrul proiectului ESSD (EUROPEAN SCHOOL SPORT DAY https://www.essd.eu/ro/#custom_html-8), iar Asociația Județeană SPORTUL PENTRU TOȚI SUCEAVA este desemnată de organizatorii europeni HUNGARIAN SCHOOL SPORT FEDERATION pentru a disemina informații cu privire la acest eveniment european în România.

La Grădinița Paradisul copiilor Craiova, preșcolarii, cadrele didactice și doamna director Prof. Sava Aurelia, au planificat și desfasurat activități sportive în curtea grădiniței. Astfel, începând cu preșcolarii de la grupele mici, până la preșcolarii grupelor mari, cu toții au ieșit în curtea grădiniței în intervalul de timp stabilit și au făcut mișcare, celebrând astfel Ziua europeană a sportului școlar, totul pentru o viață sănătoasa. De asemenea, au militat pentru o viata activă și sănătoasa și în familie, părinții fiind anunțați pe grupurile de socializare de inițiativă.

Foto: arhiva