Wizz Air reia de mâine zborurile de la Craiova

Compania aeriană Wizz Air, care are bază operațională pe Aeroportul Craiova, revine în Bănie zilele acestea. „Wizz Air își va relua zborurile de pe Aeroportul Craiova pe 10 noiembrie, data anunțată în cel mai recent comunicat de presă al companiei“, au spus reprezentanții companiei. Totodată, conducerea Aeroportului Craiova a spus că avizele necesare reluării zborurilor vor fi luate de la Autoritatea Aeronautică Civilă astăzi.
Wizz Air și-a suspendat activitatea de pe Aeroportul Craiova pe 1 iunie, atât pentru a permite o desfășurare mai bună a lucrărilor de reabilitare a pistei, cât și pentru că dalele pistei ar fi reprezentat un pericol în eventualitatea în care frecvența curselor ar fi urmat să crească, așa cum era programat la acea vreme.
Deși zborurile trebuia reluate pe 25 octombrie, compania a informat, printr-un comunicat de presă, că își dorește lucrările definitivate nu doar la pistă, ci și la calea de rulare și la pista de îmbarcare-debarcare. Din această cauză, reluarea zborurilor a fost amânată pentru 10 noiembrie.