Visul unei seri de februarie!

Știu.

E Dragobetele peste puține ore. E una din acele sărbători românești pe care o dedici în exclusivitate jumătății tale.

Știu.

Va fi frig la ora meciului, mai mult de 1-2 grade nu vor arăta termometrele la ora 20.00.

Știu.

Meciul e duminică seară târziu, vom călători înapoi spre case o jumatate de noapte, a doua zi e luni și probabil cei mai mulți dintre noi vom fi la serviciu la 7.00 sau chiar mai devreme.

Nu știu însă decât că duminică e zi de meci! Duminică joacă Universitatea! Așa că, dacă nu îl sărbătorim anticipat sâmbătă, lăsăm Dragobetele pentru o altă zi. La urma urmei, fiecare altă zi e prilej de a te bucura de dragostea celui/celei de lângă tine. Dar, pentru acest 24 februarie, să ne ierte. Pentru că vom fi plecați. La București.

 

E anul titlului !

Și chiar dacă nu ar fi, olteni fiind (și veșnic îndrăgostiți), tot vom merge sa fim lângă Știința! Duminică e ziua în care frigul ori lungul drum spre București și, mai apoi, spre casă sunt doar amănunte. Fără importanță. Nimeni nu știe să iubească mai bine decât oltenii iar asta e simplu de văzut.

În statistici! Pe cerul albastru ori în iarba verde ! Acasă sau în deplasare, oriunde și indiferent de adversar ! Fular, tricou, steag, fes, toate-s pregătite. Și biletul. E în buzunar. Suntem gata. Pentru a doua oară în ultimul an vom colora capitala în alb și albastru ! Nu au trecut decât nouă luni de la acea minunată zi de 27 mai 2018 când, cu 25.000 de olteni în tribună, Universitatea Craiova bătea Hermanstadt-ul în finală și aducea Cupa României acasă. În Bănie.

„De bucurie rar avurăm parte, în ultimele duminici…”. Știu sigur că va fi ziua noastră !

Visul continuă…