Universitatea din Craiova vă invită pe 30 octombrie la Expo Halloween

Universitatea din Craiova  vă invită vineri, 30 octombrie 2015, începând cu ora 18.00, în Holul Clădirii Centrale a Universității din Craiova (str. A. I. Cuza, nr. 13), să luaţi parte la expoziţia dedicată sărbătorii internaționale de Halloween, „Expo Halloween”.

Ajuns la cea de-a treia ediție, „Expo Halloween” este un eveniment organizat de studenții și cadrele didactice de la Facultatea de Horticultură, secțiile Peisagistică și Horticultură, în colaborare cu Asociația Hortus Craiova 1962, Departamentul de Relații Internaționale al Universității din Craiova, Asociația „Craiova  Capitală  Europeană  a Culturii 2021”  și Liceul de Artă  „Marin Sorescu” Craiova.

Evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să admire și să achiziționeze decorațiuni specifice acestei sărbători (dovleci sculptați, lilieci, fantome, monștri), dar și decorațiuni specifice toamnei (aranjamente florale), toate create de talentații studenți ai secției de Peisagistică.

Vizitatorii vor avea parte și de o scenografie specială, din care nu vor lipsi personaje macabre (zombi, vampiri și monștri), muzică, mașini de fum și decoruri speciale.

Intrarea este liberă.