„Un cititor, o carte” la Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman”, joi, 9 mai 2019!

Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman” organizeaza joi, 9 mai 2019, începând cu ora 14:30, în sala „Marin Sorescu”, prima actiune a proiectului „Un cititor, o carte”.
În cadrul întâlnirii, mai multi elevi de la scolile gimnaziale din Cruseþ judetul Gorj, însotiti de profesorii coordonatori Tatiana Blendea si Eleonora Popa, respectiv Vulpeni, judetul Olþ dar si de la Liceul Tehnologic „Alexandru Macedonski” din localitatea Melinesti, judetul Dolj, vor dona carti, culegeri si materiale specifice bibliografiei scolare pentru clasele I-VIII.
Actiunea se încadreaza în seria de activitati ale proiectului „Un cititor, o carte”. Scopul proiectului consta în înfiintarea unui „Colt de biblioteca” în scolile judetului Dolj, în mod deosebit în unitatile de învatamânt care deservesc comunitatile defavorizate.
Cartile, culegerile si orice alte materiale specifice bibliografiei scolare pentru ciclurile primar si gimnazial pot fi donate la Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman în perioada 8 aprilie 2019 – 31 decembrie 2019. Pentru mai multe detali despre proiecþ pentru colaborari si orice alte informatii si detalii, va invitam sa apelati numarul de telefon 0251532267, interior 110.