The Motans lanseaza primul clip filmat intergral cu telefonul, pentru piesa Astrologic Vorbind!

The Motans revine cu o o noua piesa, despre regasire si iubirea care poate schimba destine, Astrologinc Vorbind. Pentru realizarea clipului, echipa The Motans a colaborat cu brandul OPPO. Împreuna au reusit un experiment inedit si au filmat videoclipul integral cu noul model de telefon OPPO Reno4 Pro.
Actorii Andrei Ivan si Ana Beatrice Bodea au dat viata personajelor gândite în versurile lui Denis Roabes si îsi traiesc intens povestea de dragoste.
Piesa a fost compusa de Denis Roabes, iar de productie s-au ocupat Alex Cotoi, Marcel Botezan si Sebastian Barac.

“A fost o experienta inedita filmarea clipului, dar rezultatul si calitatea productiei nu difera de cele ale unui videoclip realizat clasic. Piesa este o stare, un moment pe care toti îl traim sau ne dorim sa fim acolo si visam la acea clipa perfecta. Bucurati-va de ea si de ceea ce simtiti atunci când o ascultati”, a spus Denis – The Motans.

Profunzimea piesei este redata în imagini filmate, în premiera, cu modelul OPPO Reno4 Pro. Regia clipului a fost gândita de Bogdan Paun, director de imagine a fost Alexandru Muresan, iar productia video este semnata de Loops Production.

Vezi aici videoclipul

https://globalrecords.us14.list-manage.com/track/click?u=bb1fd96f9d071363e3f309bd0&id=b0127f6108&e=4b7c70f731