Sorin Cârţu: „Am mai văzut golănei din ăştia ca Mihalache”

Aseară, la Digi Sport, Sorin Cârțu a acuzat jocul dur al jucătorului ieşean Marius Mihalache.

Mihalache când face un asemenea lucru, sigur că nu vrea să îi rupă piciorul, dar vrea să arate că e teritorilul lui, să arate cine e jupânul în zona respectivă. Am văzut golănei din ăștia ca Mihalache, am văzut destui smecheri din ăștia, i-am avut adversari. Totul se face cu puțină întârziere, eu știu ce gândesc ei.

Vă aduceți aminte ce s-a întâmplat cu Mihăilă și Rus că era să îl omoare pe copil pe teren. Până la urmă, nici nu știi ce să crezi cu echipa asta, că de fiecare dată am avut numai nenorociri cu ei.

Mie nu poate să îmi spună că o face întâmplător. E clar că nu vrea să îi rupă piciorul, dar exact cum am spus, «Vreau să îmi marchez teritoriul că eu sunt aici dulău». Asta e, dacă Mihalache nu e în Divizia B… că el trebuia să fie în Divizia B acum cu Iași. Ni se întâmplă nouă acum…

Din ce am vorbit cu un specialist, are fractură de peroneu cu deplasare și puțin așa la gleznă. Necesită operație obligatoriu și va sta 6-8 luni. Să dea Dumnezeu să fie mai puțin…”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.