Skizzo Skillz lansează „Legații”, piesă de pe coloana sonoră a filmului cu același nume!

Skizzo Skillz lansează vineri, 13 mai, „ Legații”, piesă care se regăsește pe coloana sonoră a filmului cu același nume. În videoclipul melodiei regăsim cadre din comedia românească, lansată exclusiv pe Netflix.

Legații” relatează povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară.

Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

Skizzo Skillz se numără printre cei mai apreciați artiști de hip-hop și rap din România. În anul 2012 a făcut furori cu hitul „ BINIDITAT”, piesă ce are peste 19 milioane de vizualizări în YouTube, iar de atunci continuă să-și surprindă fanii cu fiecare lansare. În prezent, artistul lucrează la albumul intitulat „ Full time daddy part time rapper”.