Simpozion Regional pentru management integrat al patologiilor complexe

 Centrul Regional de Genetică Medicală Dolj (CRGM Dolj), Comisia de Genetică Medicală și Boli Rare si Asociatia pentru Cercetare si Asistenta in Distrofia Musculara Proiectul Parintilor Romania (APP Ro), vă invită să participați la  Simpozionul regional Soluții Regionale pentru diagnosticul, preventia și managementul bolilor genetice , organizat la Craiova in data de 08 Aprilie 2016.
          Scopul organizarii acestui eveniment este acela de a prezenta resursele si oportunitatile medicale si sociale generate de infiintarea Centrului Regional de Genetica Medicala Dolj, proiecte si parteneriate regionale pentru prevenția, diagnosticul precoce și managementul integrat al patologiilor complexe de cauză genetică.
Obiectivul participarii la aceasta intalnire este inițierea unor colaborări și schimb reciproc de informații între toti actorii implicați în prevenirea si managementul bolilor rare de cauză genetică – spitale, autorități publice, furnizori de servicii sociale, medicale, etc. , pentru asigurarea unui acces corespunzător  la servicii integrate medicale si sociale.
Data și locul desfășurării:
Vineri, 8 Aprilie 2016
UMF Craiova, Clădirea Nouă – Bvd. 1 Mai, nr. 66,
Amfiteatrul “Profesor Ion Roșculesu”, etaj 2