Se redeschid sălile de spectacol!

Odată trecute sărbătorile de iarnă, artiştii craioveni se reîntorc pe scenă. Instituţiile de spectacol îşi reiau activitatea chiar din această săptămână, anunţând în programul următoarei perioade fie reprezentaţii dintre cele mai aplaudate, fie evenimente în premieră.

Primii care revin în faţa publicului sunt actorii Teatrului Naţional Marin Sorescu : joi, 7 ianuarie, de la ora 18.00, îi veţi putea (re)vedea în spectacolul„Dimineaţa de după…” – o comedie modernă despre dragoste, sex şi relaţii, în regia lui Mircea Cornişteanu.

Pe 9 şi 10 ianuarie, actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri”, care ies la rampă în „Sarea în bucate” şi „Șoricelul şi balerina de porţelan”. Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale începutului de an este Concertul extraordinar de Anul Nou al Filarmonicii „Oltenia”. Acesta va avea loc luni, 11 ianuarie, de la ora 19.00, şi va fi susţinut de Orchestra Simfonică, dirijată de maestrul Cristian Mandeal – unul dintre cele mai apreciate nume ale universului muzical din România –, şi de solista pianistă Oxana Corjos.

Revine la Craiova, tot în debutul anului artistic 2016, interpretul Cezar Ouatu, care va evolua într-un spectacol întotdeauna cu succes la public: „Carmina Burana”de Carl Orff, pe care Opera Română Craiova îl anunţă pentru 14 ianuarie, de la ora 19.00.