Se continua înscrierile la atelierele de creație ale Fabricii de povești electroColibri!

Până pe 24 ianuarie 2016, continuă înscrierile la atelierele de creație ale Fabricii de povești electroColibri, la care au mai rămas locuri.

Este vorba despre:

ELECTROSWING, LA ELECTROCOLIBRI (coord. Ionica Dobrescu) – atelier destinat mămicilor, bazat pe tehnici de teatru, improvizație pe ritmuri de swing, urmărind relaxarea prin artă, organizat sâmbăta, de la ora 16:00. Link pentru înscriere: https://docs.google.com/forms/d/16zqgqKfouzuSiKIC7OxrZEYuRuvCwT8y1RAtkHxYY1c/viewform

ZECE DEGETE, NU DOAR DOUĂ MÂINI (coord. Marin Fagu), pentru copii care au minim 12 ani, un atelier în care, în fiecare vineri, de la ora 17:00, se bucură să deslușească tainele construcției și mânuirii păpușilor. Link pentru înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1Lzq3rF5Jw3sd_z9nqCM9_ZFgmaecOK731C1bPlAktOg/viewform .

GAZETARUL DE TEATRU (coord. Laura Pumnea), atelier pentru copii cu vârsta minimă 10 ani, în care ei stau cu ochii pe tot ce mişcă în teatru. Vizionează spectacole şi scriu cronici, iau interviuri, realizează articole despre şi cu actori, regizori, scenografi, oamenii din spatele scenei. Totul pentru Gazeta de teatru. Atelierul va avea loc sâmbăta, de la ora 17:00. Link pentru înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1VQcwtR2pRR-CM6ppnGoOGN0CbDZAbBplRbjgSA079Ig/viewform

DINCOLO DE MASCĂ (coord. Geo Dinescu), un atelier pentru copii de minim 10 ani,  prin care descoperă cea mai cunoscută formă a teatrului de improvizație, commedia dell’arte, și învață să construiască măști. Atelierul se va desfășura sâmbăta, de la ora 17:00. Link pentru înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1p4MwD5BkFevxsV6L3kv1FCPPP–Dgr23eZAHDlI24qI/viewform

Înscrierile  se fac prin formular on-line, link-urile pentru fiecare atelier în parte fiind disponibile pe site-ul instituţiei: www.teatrulcolibri.ro şi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TeatrulColibri .

Pentru completarea formularului on-line, persoanele interesate vor accesa link-ul dorit, vor scrie datele necesare şi vor apăsa pe butonul de trimitere. Perioada obligatorie de achitare a taxei pentru ateliere este 25 – 29 ianuarie 2016 și se va plăti la sediul teatrului, între orele 9:00 – 15:00.

Atelierele se vor desfășura în perioada 1 februarie – 10 aprilie 2016, preţul / atelier (întreaga perioadă) fiind 150 lei. Pentru fiecare atelier în parte există un număr limitat de locuri.

.