Remiza alba pe Extensiv: Universitatea – Pandurii 0 – 0

Cu toate ca Universitatea Craiova si-a dorit mai mult victoria in meciul cu Pandurii Tg. Jiu s-a ales doar cu un singur punct,  scorul final dupa cele 90 de minute a fost de 0-0.

Meciul s-a jucat in contul etapei a douasprezecea a Ligii intai de fotbal, editia 2015.

Filmul meciului:

Cele trei victorii consecutive din campionat le dau aripi craiovenilor, care trec peste sfertul de tatonare și se aruncă din primul minut peste adversar. După un un-doi cu Rocha, Bawab își prelungește prea mult mingea și se ciocnește cu Mingote, Ivan încearcă de la 20 de metri, dar adversarii blochează cu prețul unui corner. Vătăjelu trage și el de la 25 de metri, însă pe Mingote, care reține. Șutul lui Droppa este pradă ușoară pentru Bălgrădean. În minutul 26, Rocha reia peste, cu capul, din trei metri, după o centrare perfectă a lui Vătăjelu, irosind cea mai mare ocazie a Craiovei. Pe final, tot Vătăjelu este la serivici, dintr-o lovitură liberă, iar Acka reia cu capul din șase metri, puternic, dar în Mingote. Repriza dominată categoric de alb-albaștrii, se încheie alb.

Actul secund debutează cu o nouă șansă mare a Științei, declanșată de Vătăjelu, care-i pasează lui Rocha, acesta continuă pentru Bancu, care din 10 metri, din poziție excelentă, trage previzibil. Deschis excelent de Rocha, Bawab îl întinde pe Mingote cu un șut din interiorul careului. Atacantul iordanian e din nou periculos la o lovitură liberă de la 20 de metri, dar portarul gorjenilor câștigă și acest duel direct. Ivan întoarce doi adversari, apoi șutează superb de la 25 de metri, mingea trecând puțin pe lângă vinclu. În minutele de final presiunea este totală: Zlatinski trage din unghi, gorjenii resping de pe linia porții, apoi Băluță reia cu capul pe lângă din careul mic. Micuțul mijlocaș ofensiv este protagonistul unei noi ocazii imense, deviind pe lângă, din 7 metri, centrarea ideală a lui Vătăjelu. Craiova a controlat cap-coadă jocul, dar în final a obținut un singur punct. E al patrulea meci în care Universitatea e imbatabilă.

Stadion: Extensiv, spectatori: 2.000

Universitatea: Bălgrădean – Achim, Acka, Popov, Vătăjelu – Bancu (61 Băluță), Mateiu, Zlatinski – Ivan, Bawab (80 Curelea), Nuno Rocha (Măzărache). Rezerve: Straton, Dumitraș, Băluță, Măzărache, Hergheligiu, Ferfelea, Curelea. Antrenor: Emil Săndoi

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Filipetto, Fernandes, Momcilovici – Săpunaru (80 Pițian), Droppa – Răduţ (75 Ciucur), Nicoară (70 V. Munteanu), Nistor – Hora. Rezerve: Lazar – Ciucur, V. Munteanu, Erico, Abdelaziz, Grecu Antrenor: Edward Iordănescu.

Brigada de arbitri: Marius Avram, Sebastian Gheorghe, Vladimir Urzică. R: Horia Mladinovici

Observatori: Romulus Gabor, Patrițiu Abrudan