Recrutorii de personal medical din Europa vin în Craiova

Careers in White International, cunoscut în România și sub denumirea de Cariere în Alb, anunță cel de-al 13-lea sezon al târgurilor  de carieră pentru personal medical care va  avea loc în țări europene precum: România, Spania, Portugalia, Italia, Croația, Bulgaria, Grecia și Ungaria.

Din 2008, Careers in White International a creat o comunitate de sute de recrutori și mii de profesioniști în domeniul medical care păstrează mereu legătura prin intermediul platformei și evenimentelor companiei.

Despre noul sezon, Corina Pop, Sales Manager a declarant: “Mereu suntem focusați pe potrivirea nevoilor clienților și a candidaților. Acest sezon își propune să fie unul de foarte mare succes pe ambele planuri. Împreună cu noi agenții de recrutare, dar și cu partenerii cu care am mai colaborat, dorim să aducem mai multe oportunități de angajare candidaților, oferindu-le job-ul și condițiile de lucru pe care le caută”.

Profesioniștii din domeniul sănătății sunt invitați la evenimentul din:

  • Craiova, 8 noiembrie, între 10:00 și 16:00, la Hotel Bavaria, Strada Caracal nr. 3

Cele mai atractive oferte sunt în țări precum Suedia, Norvegia și Danemarca, unde salariile pot ajunge la 9.000 euro pe lună pentru medicii specialiști. Recrutori din Marea Britanie, Franța și

Germania au de asemenea oferte tentante, salariul unui medic specialist ajungând aici  la 8.500 euro pe lună. “Companiile de recrutare au oportunități de carieră extraordinare pentru personalul medical, incluzând salarii atractive și un climat profesional plăcut în spitale și clinici prestigioase din Europa. Cele mai multe companii de recrutare oferă cursuri de limbă gratuite pentru candidați și familia acestora, ajutor pentru partener în găsirea  unui loc de muncă, ajutor în găsirea unei locuințe și transport plătit.“ – Bianca Pescaru – Sales Assistant, Careers in White.

Asistenții medicali sunt foarte apreciați și căutați în țările europene, mai ales în Marea Britanie,

Irlanda și Germania. Salariile încep de la 2.200 euro pe lună și cresc în funcție de specializare și experiență. La târgurile Careers in White sunt disponibile sute de job-uri pentru asistenți, angajatorii oferind multe beneficii, precum și o perioadă de instruire.

Participarea la evenimente este gratuită și candidații sunt sfătuiți să-și aducă CV-ul. Mai multe informații și detalii se găsesc pe site-ul organizatorului.

Careers in White International – www.careersinwhite.com – contact@careersinwhite.com