Raziile din municipiul Craiova continuă

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii au organizat ample razii în municipiul Craiova, pentru prvenirea combaterii faptelor cu violenţă şi a infracțiunilor stradale, în scopul asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Oamenii legii au urmărit și creșterea gradului de siguranță rutieră prin identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei.

În cadrul raziilor, au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, sprijiniți de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj, astfel fiind desfășurate activități și controale în 21 locuri și medii cu risc criminogen ridicat, peste 800 de autovehicule fiind, de asemenea, controlate.

În urma activităților desfășurate, oamenii legii au constatat 2 fapte de natură penală, reprezentând infracţiuni la regimul circulației, precum și 139 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi de  peste  32.000 lei.

Totodată, polițiștii doljeni au reținut 9 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare, precum și 3 seturi de plăcuţe de înmatriculare.