Razie în Piața Centrală

Ieri, în Piața Centrală din municipiul Craiova, începând cu ora 11.00, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, împreună cu inspectori de la Direcția Agricolă și de la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, au făcut o acțiune pentru combaterea comerțului ilicit cu carne, produse din carne, fructe, legume, dar și pentru depistarea persoanelor care vând țigări netimbrate.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.
Oamenii legii au verificat 48 de societăţi comerciale, dar și 18 agenți economici persoane fizice și 16 producători agricoli. În total, au fost aplicate nouă amenzi în valoare totală de 108.000 lei și au fost confiscate peste o tonă de legume şi fructe, dar și cele 190 de pachete de țigări de contrabandă.

În final, polițiștii doljeni au explicat că vor mai face astfel de acțiuni în perioada următoare, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă.