RANDI lanseaza o piesa complet diferita de cele cu care ne-a obisnuit pâna acum, în colaborare cu SHIFT si noua artista Famous Production, RINA!

Piesa se numeste „2 Anonimi”, este compusa de Randi în colaborare cu Shift si este produsa în studiourile Famous Production. Aceasta piesa da startul unui nou proiect muzical – „Sunete urbane”, gândit de Randi, care îsi doreste sa experimenteze sound-uri noi.
„Doi anonimi” este prima dintr-o serie de piese cu sound diferit usor underground si cu influente trap. Sunt gânduri exprimate prin muzica într-un mod transant si sincer, prin care am vrut sa aratam iubitorilor de „diferit” si alta fata a muzicii care vine de la Famous Production. Vom lansa mai multe piese de acest gen în viitorul apropiat în colaborare cu diversi artisti români. Cred capublicul asteapta sa fie surprins iar eu sper ca aceasta serie de piese va surprinde într-un mod placut. Am încredere ca „2 Anonimi” va crea o noua nisa de ascultatori. spune Randi
M-a prins piesa din prima, m-a inspirat si mi-am scris partea imediat ce am primit-o. Ma bucura aceasta colaborare, piesa are un vibe super special si abia astept sa vad reactiile ascultatorilor, spune Shift.
Piesa „2 Anonimi” mi se potriveste ca o manusa si ma bucur ca am ocazia sa o lansez alaturi de doi artisti de top, Randi & Shift. Sper sa ajunga la sufletele voastre, spune Rina
„2 Anonimi” este o piesa de stare si contemplare cu un instrumental cu influente trap. Videoclipul pastreaza tonul urban al piesei si este realizat în întregime de catre echipa Famous Production.

Vezi videoclipul aici:
https://youtu.be/S2EJPTwnTf8