Pur si simplu, dragoste ! Ştiinţa a vândut mii de abonamente, deşi spectatorii nu au încă voie pe stadioane

Conform Fanatik.ro, 4.000 de abonamente ar fi vândut Universitatea Craiova pentru sezonul 2020-2021, deşi suporterilor le este interzis în continuare să intre pe stadioane din cauza pandemiei de coronavirus. În aceste condiţii, când nimeni nu ştie dacă şi când ar putea reveni specatatorii pe stadioane, achiziţionarea unui abonament nu mai înseamnă economie la buzunar, ci pur şi simplu, dragoste ! Dragoste a suporterilor pentru Universitatea Craiova. Conform Fanatic.ro, anul trecut clubul din Bănie a avut 7.000 de abonati. Iar media prezenţei pe stadionul Ion Oblemenco a fost de 13.000 de spectatori, echipa noastra fiind de departe pe primul loc în clasamentul suporterilor prezenti pe stadion la meciurile de pe teren propriu.

Suporterii care își reînnoiesc abonamentele au prețuri începând de la 68 de lei (abonament student – peluze), iar un abonament senior reînnoit costă 130 de lei (T2). În acest moment, un om care își dorește să cumpere pentru prima dată un abonament va trebui să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 190 de lei (peluze) și 1000 de lei (VIP).

„Un alt succes al departamentului de marketing al Craiovei este și faptul că pagina oficială de TikTok a clubului a atins borna 20.000 de urmăritori, în timp ce pe Instagram, 47.700 de oameni urmăresc activitatea de zi cu zi a echipei, iar pe Facebook, pagina Universitatea Craiova măsoară peste 210.00 de aprecieri din partea internațiunilor.” – mai scrie Fanatik.ro