POLIȚIȘTII DOLJENI – SOLIDARI CU VICTIMELE INCENDIULUI DIN BUCUREŞTI

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţan de Poliţie Dolj îşi manifestă din nou solidaritatea faţă de persoanele care au nevoie de ajutor si suntem alături de cei aflaţi în suferință pe patul de spital, de această dată fiind vorba despre victimele incendiului din acest sfârşit de săptămână.

Având în vedere faptul că în urma tragicului eveniment zeci de persoane se află internate în stare gravă la unităţi medicale din municipiul Bucureşti şi au nevoie urgentă de sânge, începând de mâine dimineaţă, în semn de solidaritate faţă de aceşti tineri, poliţiştii doljeni se vor alătura campaniei umanitare şi sperăm să contribuim la creşterea şanselor de supravieţuire a persoanelor care depind de transfuzii de sânge.

Întrucât aproximativ 200 de poliţişti îndeplinesc condiţiile şi doresc să ajute tinerii aflaţi internaţi la unităţile medicale, astazi, 3 noiembrie a.c., la sediul inspectoratului nostru va fi amenajat un centru provizoriu de recoltare, unde vor fi primiţi 50 de poliţişti. De asemenea, tot începând de astazi, în fiecare dimineaţă la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova vor fi aşteptaţi câte 10 poliţişti.

Actiunea este organizată cu sprijinul medicilor şi specialiştilor din cadrul Centrului Medical Judeţean Dolj şi Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova care vor asigura logistica necesară, precum şi întreg procesul de recoltare şi conservare.

Comanda inspectoratului şi poliţiştii doljeni sunt alături de victimele tragicului eveniment şi dorim să transmitem cele mai sincere condoleanţe familiilor.