Notificare de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul Radio Horion

Cine suntem

S.C. RADIO-TV HORION S.R.L, societate cu răspundere limitată, constituită potrivit legilor din România.

  • Sediu social : str. Caracal, nr. 162 G, Craiova, Dolj, România
  • Înmatriculată în Registrul Comerţului Craiova sub nr. J16/92/2003
  • Cod Unic de Înregistrare (CUI) : RO15165147

Denumita in continuare : “Radio Horion”

Datele personale pe care le prelucrăm

Radio Horion este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume și prenume
  • E-mail
  • Număr de telefon
  • Informații sesiune de navigare
  • Date retargeting/ remarketing

De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Funcționarea site-ului horion.ro

  • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet si pentru a-ti oferi continut personalizat

Cu consimțământul dumneavoastră, pentru trimiterea de formulare, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a va identifica in cadrul comunicarilor ulterioare,
  • E-mail – avem nevoie de acesta pentru a-ti putea crea contul si pentru a-ti oferi posibilitatea recuperarii parolei aferente contului in cazul uitarii acesteia, 
  • Domiciliul sau adresa la care locuiesti – pentru a-ti putea transmite eventualele premii castigate,
  • Data nasterii – pentru a stabili eligibilitatea in raport cu campaniile organizate de KISS FM (unde varsta minima este de  16 ani),
  • Numar de telefon – pentru a-ti putea comunica detaliile necesare intrarii in posesia eventualelor premii castigate in cadrul campaniilor noastre,
  • Comportament online
  • Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri pentru a vă putea livra reclame personalizate. Mai multe informații regăsiți în sectiunea noastră de cookie-uri in footer-ul website-ului KISS FM.ro

Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul si de catre Radio Horion, situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la FASTWEB S.R.L. care se află în România. 

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru formularele de pe horion.ro vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pana la finalizarea serviciilor cerute in acestea sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să pastrati contul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil. 

Pentru istoria navigării datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate doar pe durata de viață a cookie-ului. Durata de viață a fiecărui cookie se regăsește la sectiunea cookies (in footer-ul site-ului)

Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la privacy@horion.ro

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați- ne la următoarea adresa de e-mail privacy@horion.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată. 

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, telefon +40.318.059.211 / +40.318.059.212, e-mail anspdcp@dataprotection.ro.