Piesa noua de la Tobi Ibitoye si Eneli! Jaleen tocmai s-a lansat!

Tristete, nostalgie, singuratate… sentimente bine-cunoscute. Tobi Ibitoye si Eneli lanseaza piesa „Jaleen”, prin care ne învata sa nu luptam haotic cu unele emotii negative, ci sa le întelegem si sa le îmbratisam.
No need to fight embrace the silence este sfatul transmis de piesa Jaleen. Pâna la urma, situatiile negative din viata ne ajuta sa evoluam si sa ne cunoastem pe noi însine mai bine. Dar ce ne facem atunci când sentimentele negative ne înaspresc si ne fura din inocenta? Hold on to your childish innocence este un alt îndemn al artistilor. Piesa plina de întelepciune si feeling încurajator, Jaleen este melodia pe care ar trebui sa o asculti când ai nevoie de un sfat si de întelegere de sine.
Piesa poate fi ascultata pe toate platformele digitale, accesând urmatorul link: https://lnk.to/Jaleen
Tobi Ibitoye este un cântaret si compozitor nascut în Nigeria si stabilit în România. Si-a descoperit talentul si pasiunea pentru muzica în cea de-a 5-a editie de Vocea României, unde s-a clasat pe locul 2. În timpul emisiunii, a lucrat îndeaproape cu mentorul sau pentru a-si contura profilul artistic, care acum este în continua crestere. În 2016, Forbes România l-a catalogat pe Tobi drept unul dintre cei mai influenti tineri din tara cu vârsta sub 30 de ani. Tobi Ibitoye este un artist pop and soul, care se îndreapta adesea spre genuri diverse, precum EDM, colaborând cu multi DJs si producatori de muzica electronica din România. Dintre proiectele sale, amintim „Sun”, cu peste 800.000 de stream-uri pe Spotify, „Himalayas” si „Rain Down Fire”.
În prezent artistul are 21.000 de ascultatori lunari pe Spotify.
Cântareata si compozitoarea Eneli si-a început aventura în lumea muzicii înca de la vârsta de 4 ani. Dupa absolvirea universitatii, s-a mutat la Londra pentru a-si continua pasiunea pentru muzica, colaborând cu DJs de succes din întreaga lume. Eneli a scris si interpretat nenumarate melodii care au reprezentat un succes international, printre care „Tell Me Who”, în colaborare cu Vanotek, cu peste 16 milioane de vizualizari pe Youtube, care a ajuns în topurile din România, Rusia si Polonia, „Save Me”, în colaborare cu Mahmut Orhan, care a strâns peste 100 de milioane de vizualizari pe Youtube. Cu piesa „Mhm Mhm”, Manuel Riva si Eneli au urcat pâna pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din SUA, iar melodia a fost nominalizata în 2016 la MTV Europe Music Awards la categoria „Best Romanian Act”. Pe lânga aceste colabor ! 9;ri, artista a lansat si câteva piese solo: „Chasing you”, „Follow Me”, „Cold”.
Eneli se bucura de peste 180.000 de ascultatori lunari pe Spotify.