Percheziţii efectuate în Craiova şi Osica (Olt) la persoane bănuite de comiterea a mai multor infracţiuni

În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au efectuat 4 percheziţii domiciliare în Craiova şi una în comuna Osica, judeţul Olt, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

În urma activităților desfășurate, la domiciliul unui bărbat de 60 de ani, din Craiova, poliţiştii au găsit un pistol neletal, unsprezece butelii de gaz, o cutie cu proiectile tip bilă, precum şi mai multe obiecte ascuțite-tăietoare și contondente.

De asemenea, la o altă adresă din Craiova, poliţiştii au depistat un minor de 14 ani, din localitate, bănuit că, în perioada 3-5 mai a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă din Craiova, de unde ar fi sustras bunuri de uz gospodăresc, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 3.000 de lei.

În comuna Osica, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 26 de ani, bănuit că s-ar fi folosit de datele personale ale unui alt bărbat, pentru a încheia un contract de prestării servicii cu o companie de telefonie mobilă, cel în cauză însuşindu-şi fără drept un telefon mobil, în valoare de aproximativ 1.200 de lei.

De la percheziţii, poliţiştii au ridicat mijloacele materiale de probă identificate, precum şi bunurile a căror deţinere este interzisă, cercetările fiind continuate sub supravegherea unităţii de parchet competente.

La activităţile desfăşurate au mai participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, poliţişti din cadrul IPJ Olt, polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.