Pe 12 noiembrie Stefan Banica spune „Gura Taci” in Craiova!

Ștefan Bănică spune Gură, taci!” într-un amplu turneu național, care se va desfășura în această toamnă în 8 orașe din țară. Turneul poartă numele celui mai recent single lansat de artist. Toate concertele Gură, taci!vor începe la ora 19.30 și se vor desfășura potrivit calendarului:

29 octombrie – Galați – Casa de Cultură a Sindicatelor

30 octombrie – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor

11 noiembrie – Timișoara – Filarmonica „Banatul”

12 noiembrie – Craiova – Sala Polivalentă

17 noiembrie – Brașov – Sala Patria

18 noiembrie – Bacău – Teatrul de Vară „Radu Beligan”

19 noiembrie – Iași – Sala Polivalentă

20 noiembrie – Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor

 

„Tu îi vorbești inimii, îi spui ce simți, dar mintea îți ordonă “gură, taci!”, lucru care ni se întâmplă tuturor în viața de zi cu zi. “Gură, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm și energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toți. Sper să vă placă noul meu cântec și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim în sălile de spectacol și să trăim împreună, prin muzică, seri de de neuitat!” – a declarat Ștefan Bănică

Concertele Ștefan Bănică sunt evenimente de referință în peisajul muzical românesc. Artistul oferă, de fiecare dată, publicului, o experiență nouă și de neuitat. Fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini și grafica inedită. Mai presus de toate, însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant și energic.

Videoclipul „Gură, taci!”, în regia lui Bogdan Daragiu:

[horyoutube url=”https://www.youtube.com/watch?v=FHiWLfdfEXY” width=”500″ height=”320″]

Trăiește momente speciale și prețuiește valorile! Vino la Concertul Gură, taci!” susținut de Ștefan Bănică în Craiova! Joi, 12 noiembrie, ora 19.30, la Sala Polivalentă. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Polivalente, la Agenția Teatrului Național „Marin Sorescu” și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, prețul biletelor este de: 100 de lei – categoria VIP, 50 de lei – categoria I, 30 de lei – categoria a II-a.