Parcul Nicolaie Romanescu, lăsat cu asfaltul la urmă

La câteva săptămâni de la startul lucrărilor în Parcul Nicolaie Romanescu , constructorul a atacat o mare parte din obiectivele care urmează să fie reabilitate. Totuși, deși vremea a fost frumoasă, frezarea asfaltu­lui încă nu a început, iar aceasta reprezintă o mare parte, ca procent, din contract.

Craiovenii se plimbă, de câteva săptămâni, într-un parc-șantier. Au început săpăturile pentru instalațiile de irigare, se scoate pavimentul, s-au scos o mare parte din stâlpii de iluminat și au început lucrările la construcțiile din parc, cele care nu sunt construcții private.

Se lucrează la șanțuri pentru aspersoare și se vor introduce cât de curând piesele care compun sistemul de irigare. S-a dat startul lucrărilor la Casa Grădinarului, la casa de la poarta dinspre Spitalul de Copii și la căsuța din zona hipodromului.

Totuși, aleile asfaltate nu au fost atacate, deși vremea a permis acest lucru. Asfaltarea reprezintă o parte bună ca procent din valoarea contractului, însă municipalitatea spune că s-ar putea schimba tehnologia: în loc să se pună întâi bordurile și apoi asfaltul, s-ar putea face invers.