Operez cântând „Oltenia, eterna Terra Nova” !


Conform site-ului oficial al Universității Craiova, www.ucv1948.ro, așa luptă doctorul Hoshang Heedari împotriva COVID-19.

Hoshang Heedari este un chirurg ortoped originar din Iran, care locuieşte în Oltenia de mai bine de 30 de ani, timp în care a devenit managerul spitalului din Segarcea.

Dr. Hoshang Heedari: „De mic mergeam cu tatăl meu la toate meciurile echipei locale și am jucat și fotbal în Iran până la nivelul diviziei B, apoi am venit aici. Oamenii unde m-am născut sunt exact ca aici și am simțit imediat că oltenii sunt aproape de mine. Efectiv, mă regăsesc în Oltenia și nu aveam cum să nu prind drag de echipa Craiovei. Vă spun sincer că este echipa mea de suflet.

Eu mănânc cu Universitatea în gând, dorm și mă trezesc cu Universitatea în gând, operez cântând «Oltenia, eterna Terra Nova», puteți să întrebați toate asistentele. Când ies din operație mă retrag aici (în cabinet – n.r.) și mă recreez ascultând imnul Craiovei. Am o grămadă de prieteni români, care mă admiră că iubesc Universitatea Craiova.

Sunt un suporter foarte vechi al Craiovei. De când am venit aici, în anul 1985, sunt fanul Universității Craiova. Din 1992 și până în 1996 am lucrat ca medic la Constructorul, care era echipa-satelit a Universității. Din 1985, de când sunt aici, nu am pierdut nici un meci până în 1992. Cunosc imnul şi îl cânt şi când operez.”

Sursă: www.ucv1948.ro