Modernizarea Pieței Dezrobirii a fost amânată

Modernizarea singurei piețe din cartierul craiovean Rovine, Piața Dezrobirii, a fost amânată din nou. După ce prima licitație a fost anulată din cauză că nu s-a prezentat nimeni și deși la a doua licitație organizată pentru lucrările amintite se prezentase, în cele din urmă, o societate dispusă să facă modernizarea, și această procedură a fost anulată. Conform SC Piețe și Târguri SRL, firma respectivă nu a depus o ofertă conformă.
„La ultima licitaţie a fost o singură ofertă, care depăşea valoarea stabilită de evaluator, aşa că s-a decis reluarea licitaţiei“, au explicat reprezentanții Piețe și Târguri.
A treia licitație pentru lucrările de modernizare ale Pieței Dezrobirii a fost, așadar, pornită, la aceleași costuri ca la primele două proceduri, după cum se arată pe site-ul Piețelor. Este vorba de o investiție în valoare de 97.978 de lei fără TVA, care include, printre altele, realizarea unei hale de tip open space, cu o structură metalică şi un acoperiş cu învelitoare din panouri termoizolante, prevăzut cu parazăpezi şi sistem de scurgere a apelor.