Mike lanseaza noul single – „Numai tu”

Toamna are semne bune pentru Mike: artistul tocmai si-a lansat noul single, „Numai tu”, o balada incarcata de emotie, realizata de NMC Productions.

Mike este cunoscut pentru piesele sale pop-dance pline de energie, insa de aceasta data, cantaretul a decis sa le arate fanilor si o alta latura a personalitatii sale, romantica si sensibila. De asemenea, este pentru prima data cand o piesa semnata de Mike include si o parte de rap.

„Numai tu” este a doua balada oficiala promovata de Mike, dupa aprecierile si incurajarile primite in urma single-ului „Unfair”, lansat in 2012.

„E o piesa personala prin intermediul careia am reusit sa imi exprim foarte bine trairile. Imi doresc mult ca mesajul noului meu single sa ajunga la inimile oamenilor si sper ca multi dintre ei sa se regaseasca in povestea piesei”, a declarat Mike.

[horyoutube url=”http://www.youtube.com/watch?v=Jtc6MIPIKMc” width=”500″ height=”320″]

Mike, pe numele lui real Mihai Popa, a debutat in 2010 cu single-ul “Freak it”, produs de catre NMC. Prima piesa a insemnat si primul succes peste hotare, in topurile One Fm Turcia. Urmatorul single, “Dancing”, produs de Mihai Ristea, i-a adus recunoasterea in Romania, Grecia si Cipru. “Save me” (2011) a beneficiat de un videoclip plin de culoare care l-a condus pe tanarul artist in topurile din Franta, Olanda si Italia.

Cu “Deep in love” (2012), Mike a ajuns sa fie ascultat pana in Egipt si a realizat vanzari foarte bune in magazinele online de muzica. Vara lui 2014 a insemnat lansarea single-ului “Dupa tine” si premiul pentru “Cel mai bun debut” la Festivalul Callatis.

MIKE Online

http://mikeromania.bandpage.com

http://www.facebook.com/mikeofficialpage