Maxim lanseaza mult asteptatul single “Noapte fara tine”

Cu siguranta, clipele care raman parca blocate in clepsidra sunt cele petrecute departe de fiinta iubita. O “Noapte fara tine” pare o adevarata eternitate, insa nu si daca te lasi purtat de iubire si te folosesti de puterea acesteia pentru a curma asteptarea.

Maxim ne ofera un extract de pe coloana sonora a unei povesti de dragoste perfecte prin noul single “Noapte fara tine”, scris de nimeni altul decat cel care i-a descoperit si a contribuit decisiv la dezvoltarea lor ca artisti, Adrian Sina.

Videoclipul regizat de Slava Sirbu a fost filmat pe plaiurile dobrogene, axandu-se pe imagini de vis si pe calitatile innascute de actori ale baietilor care s-au folosit excelent de limbajul corpului pentru a transmite mesajul piesei. “Este o melodie de dragoste, acea dragoste pe care o intalnim doar in filme sau in muzica, din pacate”, a declarat Alexander Laiu. “Le transmitem oamenilor sa asculte textul si sa iubeasca sincer. E cel mai frumos sentiment pe care il avem in dar de la Dumnezeu. Sa se bucure de fiecare clipa petrecuta alaturi de persoana iubita”, a spus Bogdan Medvedi. Alexander a adaugat: “Ascultati ce va zice inima si atunci absolut totul va fi posibil, atunci povestea va deveni realitate”.

In timpul filmarilor, baietii au avut de infruntat doi “dusmani” statornici carora le-au venit de hac in final: “Seara nu mai stiam ce sa fac numai sa scap de tantari. Am incercat sa le si cant Noapte fara tine, dar ce credeti? Veneau tot mai multi”, ne-a marturisit Bogdan. “Amuzant a fost cum ne ascundeam toti de soare, a fost exagerat de cald”, a povestit si Alexander.

[horyoutube url=”https://www.youtube.com/watch?v=aAmLOgEBidw” width=”300″ height=”200″]

Cu toate acestea, baietii s-au simtit foarte bine pe platourile de filmare, dovada fiind si rezultatul final al videoclipului. “Mi-a placut foarte mult, am filmat cu Slava Sirbu, un baiat de nota 10 (si nu pentru ca e din Chisinau, la fel ca mine, ha ha). Am lucrat din placere si atunci cand muncim cu drag, rezultatul este pe masura”, a declarat Alexander.

Bogdan, Gabi, Marcus si Alexander se pregatesc si de o petrecere data in cinstea noului single marti, 18 august, in clubul The Story, incepand cu ora 22:00. Fara sa dea in vileag detalii, invitandu-i pe fani sa le descopere alaturi de trupa, la fata locului, Bogdan a promis ca va fi “un super show, cu invitati surpriza. O sa cantam si o sa ne distram impreuna, vreau sa ne adunam cat mai multi si sa petrecem pana dimineata”.

Asadar, dupa ce ne-au impartit “Sarutari Criminale”, ne-au cantat “Vreau sa te…” si ne-au facut sa ne simtim “Atat de bine”, cei patru baieti nu concep sa petreaca o “Noapte fara tine”.

Cu trofee adjudecate anul trecut la Romanian Music Awards, Media Music Awards si Premiile Radio Romania, o carisma deosebita si un portofoliu de hituri de invidiat, Maxim este cu siguranta una dintre cele mai de succes trupe romanesti din ultimul deceniu.