LORA lansează prima piesa din 2019 – „Tu şi ea”!

Cartile, povestile sau marii experti ai lumii declara sus si tare ca iubirea nu functioneaza dupa reguli sau legi clare, însa fiecare experienta, reusita sau esuata, vine cu lectiile ei. Una dintre lectiile dobândite dintr-o poveste de iubire cu final tulburator este descrisa si in cel mai noua clip lansat de Lora, primul din 2019, „Tu si ea”.

LORA începe anul 2019 în forta. Conform zicalei „roata se intoarce”, frumoasa artista a pregatit o dulce razbunare pentru toate momentele în care el a fost cu cealalta ea. O poveste palpitanta, cu un final neasteptat si personaje spumoase, despre una dintre lectiile pe care iubirea sau lipsa ei ti le pot da.

Single-ul „Tu ?i ea” este compus de catre LORA, alaturi de Serban Cazan, Roland Kisº Lucian Nagy ?i Smiley, în studioul HaHaHa Production, unde artista a mai lucrat anterior si la alte piese.

Intrebarea care planeaza asupra barbatilor: „Ce gândesc femeile?”. Poate nu s-a gasit raspunsul pâna acum, însa când vorbim de o tradare în dragoste, poate cel mai bun pansament este sa întorci serviciul printr-o mostra din ceea ce s-a întâmplat.
De la agonie la extaz, videoclipul piesei „Tu ?i ea” poate lua statutul unei lectii importante, în care îi arati ce înseamna sa fii înselat/a si îi întorci favorul persoanei cu care ai împartit si bine si rau, dar care te-a dezamagit. Speranta, vulnerabilitate ?i alegeri, viata ne încearca cu numeroase lectii valoroase, dar nu pe toate reusim sa le asimilam din prima.

În regia lui Ionut Trandafir, LORA a integrat în videoclip câteva persoane celebre, actorul Paul Diaconescu, care joaca în serialul „Triplu Sec”, actorul Alex Coman si supermodelul international, Alina Pu?cau, iar scenariul o poarta pe artista într-un periplu amoroº cu lupte palpitante, viscerale, actiune „brutala” si ritm sustinut. Tradare, schimbare, rasturnari de situa?ie, videoclipul melodiei „Tu ?i ea” te ?ine în suspans de la prima secunda ?i pâna la final, este o poveste cinematografica inspirata din luptele pe care cuplurile le duc, in momentul in care intervine infidelitatea.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri ca “Ramas bun”, “Ne împotrivim”, “Floare la ureche”, “Cinci” sau “Bine mersi” (alaturi de Doddy), piese ce au ajuns pe primele pozitii în toate topurile muzicale. LORA a lansat în urma cu câteva luni hitul “Dor sa te ador”, alaturi de Doddy, piesa ce a adunat într-un timp scurt peste 65 de milioane de vizionari pe YouTube si a stat aproape o luna în topul Trending, în luna august a colaborat cu Shift pentru single-ul „Pâna în Rai” si a lansat piesa „Soare negru”, pe canalul ei de YouTube. La finalul anului 2018 Lora a lansat melodia-poem „Radacini”, care celebreaza 100 ani de România, nu doar la ceas aniversar, ci în fiecare zi, si vorbeste despre radacinile neamului si despre frumusetile tulburatoare ale României.

Asculta – Descarca #TuSiEa: https://Lora.lnk.to/TuSiEaPR