„Lie, Lie Ciocârlie, raman a voastra Marie!”, spectacol de retragere Maria Ciobanu, miercuri, 9 martie, ora 19.30, Sala Polivalentã Craiova

Maria Ciobanu, „Ciocârlia cântecului popular românesc”, se retrage din activitate printr-un spectacol grandios care va avea loc în centrul cultural al Olteniei, la Craiova, pe 9 martie, la Sala Polivalenta. Intitulat sugestiv „Lie, Lie Ciocârlie, Rãmân a voastrã Marie!” evenimentul se prefigureazã a avea o mare încãrcãturã emotionalã, mai ales cã va avea loc în luna dedicatã mamei si femeii. Maria Ciobanu va sustine spectacolul de retragere si la Sala Palatului din Bucuresti, dar si în Râmnicu Vâlcea, Bacãu si Iasi.
Mostenirea artisticã pe care Maria Ciobanu o lasã neamului românesc este sporitã de cei trei copii ai domniei sale, artisti de exceptie ai scenei românesti si internationale: renumita sopranã Leontina Vãduva, adulatã pe cele mai mari scene din lume; Camelia Ciobanu Filip, artistã stabilitã în SUA si Ionut Dolãnescu, copilul minune al celui mai iubit si celebru cuplu din toatã istoria muzicalã a românilor. Cu ocazia spectacolului de retragere, Maria Ciobanu va cânta împreunã cu copiii domniei sale: Leontina Vãduva, Camelia Ciobanu Filip, Doinita si Ionut Dolãnescu. Atmosfera de sãrbãtoare va fi completatã de artisti valorosi, precum Steliana Sima, Mariana Ionescu Cãpitãnescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra „Doina Basarabiei”, conducãtor artistic si orchestrator Valeriu Cascaval, un maestru al tambalului.
Oltenii sunt asteptati sã-si onoreze „Ciocârlia”, care de peste 60 de ani le bucurã sufletele cu trilurile neasemuite!

Miercuri, 9 martie, ora 19.30, la Sala Polivalentã din Craiova!
Biletele se gãsesc la casa de bilete a Salii Polivalente, la agentia Teatrului National „Marin Sorescu” ?i online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. În func?ie de categorie, biletele se pot achizi?iona la pre?ul de: 80 lei – categoria Vip, 50 lei – categoria I, 30 lei – categoria a II-a.