INNA lansează single-ul ”Not My Baby”, o piesă EDM cu lyric video animat!

INNA revine cu un super single energic care se numește ”Not My Baby”, o piesă EDM, în stilul cu care artista a devenit cunoscută publicului.

INNA – Not My Baby

”Not My Baby” a fost compusă de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher și produsă de Freedo, producător care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers.

Piesa a fost lansată cu lyric video creat de Mihai Sighinaș, o animație în care INNA e personajul principal. Fanii vor putea foarte curând să se bucure și de videoclipul oficial al single-ului ”Not My Baby”.

”M-am întors la iubirea mea eternă pentru EDM, așa că pentru voi ”Not My Baby! Enjoy and stay safe!”, a spus INNA.

Single-ul anterior, o colaborare cu Vinka, pentru piesa ”Bebe” are peste 13 milioane de vizualizări și a fost pe locul 1 pe radio si TV în România.

INNA feat. Vinka – Bebe

Anul trecut, INNA a lansat albumul ”YO”, împreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, compus integral de artistăși produs de David Ciente, cu piese care s-au auzit în întreaga lume precum ”Iguana”, ”Tu Manera”, ”RA”, incluse și pe coloana sonoră a unor filme celebre precum ”Grand Hotel”, ”Elite” de pe Netflix, în reclama de la Apple Watch sau în jocul Need For Speed Heat.