Gala Rotary la Opera Română

Rotary Club Craiova și Opera Română Craiova, în parteneriat cu Asociația „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021“, organizează joi, 26 noiembrie, de la ora 19.00, în sala de concerte a instituției craiovene, spectacolul de gală „Rotary susține excelența în comunitate“. Evenimentul, care aduce în atenția comunității craiovene excelența, se dorește unul cu totul deosebit.

„Ne dorim să fie o seară minunată, o seară de excepție, o seară dedicată personalităților craiovene care ne încântă și care ne fac să fim mândri de fiecare dată că suntem craioveni, că suntem olteni“, a precizat în cadrul unei conferințe de presă prof. univ. dr. Cristi Spulbăr, coordonator proiect Past President Rotary Club Craiova.
În cadrul Galei „Rotary susține excelența în comunitate“ vor fi premiate opt personalități ale Craiovei. Vor fi acordate câte două premii celor care dezvoltă programe și proiecte în educație, sănătate, cultură și comunitate. Între momentele de decernare a premiilor de excelență, Opera Română Craiova îi va încânta pe cei prezenți cu un spectacol de excepție oferit de soliștii, corul și orchestra simfonică ai instituției de cultură craiovene.
Spectacolul de gală este dedicat strângerii de fonduri pentru programele și proiectele Rotary pentru susținerea comunității.