Fiți eroii lor!

Duminică, ora 20.00, Arena Națională:
FC FCSB – Universitatea Craiova

Duminică seară câștigați pentru cei mai frumoși suporteri din țară!

Și, odată cu asta, să mai cadă un „record” trist: 30 de ani fără victorie pe terenul FCSB-ului!

29 noiembrie 1989.

Universitatea Craiova obținea ultima victorie pe terenul gazdelor noastre de duminică, 2-1, goluri reușite de Ștefan Stoica și Dănuț Bica.

24 februarie 2019.

La trei decenii distanță, Universitatea Craiova merge pe Arena Natională cu gânduri mari, iar o victorie ar fi perfect posibilă ținând cont de faptul că echipa lui Becali nu traversează o perioadă tocmai bună, ea venind după un 0-0 în fața ultimei clasate, Concordia Chiajna. În primul meci din 2019, FCSB mai remizase o dată, 1-1, cu o altă echipă din partea a doua a clasamentului, Dunărea Călărași. Știința a marcat 5 goluri în ultimele 3 jocuri și nu a primit niciunul și se află într-o postură favorabilă: este într-o formă excelentă și este peste FCSB în clasament, Craiova având golaverajul mai bun. Lipsesc Alexandru Mateiu (suspendat) și Meza Colli (accidentat), dar sperăm ca Devis Mangia să găsească soluția optimă pentru înlocuirea lor.

După câțiva ani în care a cochetat cu podiumul, este timpul ca Universitatea să facă pasul următor, să câștige și să se îndrepte spre un titlu așteptat în Bănie de atâția ani.

Câștigați, așadar, pentru suporterii voștri, cei mai frumoși suporteri din țară!

Câștigați pentru milioanele de fani care vă susțin necondiționat și pentru care voi, jucătorii Știintei, nu sunteți doar o echipă, sunteți un mod de viață!

Și, ce altă declarație de dragoste poate fi mai frumoasă decât sa fie alături de voi, de Dragobete, la București?

Fiți eroii lor duminică seară!

Învingeți, leilor!