Finalistii lui Smiley de la Vocea României au lansat primele single-uri!

Finalistii lui Smiley de la Vocea României au lansat primele single-uri din cariera lor. Atât “Miss You”, piesa lui Tobi cât si cea a lui Michel – “Broken Vows” sunt realizate si produse în studiourile HaHaHa Production.

„Sunt tare mândru de performantele pe care le-au obtinut Tobi si Michel. Pentru mine, ambii sunt câstigãtori. Sunt douã voci extraordinare, alãturi de care mi-a fãcut plãcere sã lucrez. I-am vãzut evoluând de la o editie la alta, i-am vãzut depãsindu-si limite, cãpãtând tot mai multã încredere în ei. Au fãcut spectacol de fiecare datã când au urcat pe scenã, au reusit sã se conecteze foarte bine cu piesele pe care le-au interpretat dar si cu oamenii. Asta înseamnã sã fii artist cu adevãrat” a declarat Smiley.

„Miss You” este o melodie cu o poveste interesantã si sunt fericit cã reprezintã perfect tipul de artist în care vreau sã mã transform. M-a îndrãgostit de ea treptat dar irevocabil.Este o experienaã complet nouã pentru mine. Abia astept sã vãd modul în care oamenii reactioneazã la piesã si la mesajul ei”, a declarat Tobi.

„Broken Vows” vine cu un mesaj puternic, în care se vor regãsi aproape toti cei care vreodatã s-au simtit abandonati de persoana iubitã. Nu as vrea sã spun mai multe despre semnificatia acestor versuri, ci îmi doresc ca prin aceastã piesã sã simtiti forta iubirii, dincolo de durere” spune Michel.

„Mã bucur foarte tare cã, în ciuda faptului cã au avut o sãptãmânã de foc cu antrenamentele pentru finala Vocea României, au reusit sã înregistreze si cele douã piese pe care le lanseazã astãzi. Mã bucur, de asemenea, si multumesc echipei mele de la HaHaHa Production cã s-a mobilizat si a lucrat cot la cot cu Tobi si Michel ca sã terminãm productia, chiar dacã am avut atât de putin timp la dispozitie. Sper ca succesul pieselor pe care le lanseazã Tobi si Michel astãzi sã fie pe mãsura talentului lor incredibil” a mai spus Smiley.

Ascultã aici Michel Kotcha – „Broken vows”:

Ascultã aici Tobi Ibitoye – „Miss You”: