Fără permis și cu plăcuțe false la masină, arestat pentru 30 de zile

Luni, 24 mai, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au reținut un tânăr de 22 de ani, din Balș, bănuit de comiterea unor infracțiuni la regimul rutier.

Cel în cauză a fost prezentat instanței de judecată, care a emis față de acesta măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Ieri, 24 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism condus pe Bulevardul 1 Mai, din Craiova.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate de polițiști, care au procedat astfel la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi din Craiova.

Conducătorul auto a abandonat autoturismul și a încercat să fugă, însă a fost imobilizat de polițiști.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că persoana în cauză este un tânăr de 22 de ani, din Balș, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul condus de cel în cauză, ar fi avut montate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

De asemenea, tânărul figura în izolare la adresa de domiciliu din Balș, din data de 23 mai a.c..

Ieri, 24 mai, având în vedere probatoriul administrat în acesastă cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, tânărul de 22 de ani, acesta fiind prezentat ulterior instanţei de judecată care a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi fără permis de conducere.