„Zâna Păpușilor” pe 11 februarie 2019, de la ora 18.00 la Opera Romana Craiova!

Un spectacol preferat de spectatorii craioveni este baletul „Zâna Păpușilor” de Josef Bayer, regia artistică și coregrafia fiind semnate de Francisc Valkay, cu o scenografie de Răsvan Drăgănescu.

Acţiunea se petrece în anul 1888, la Viena, într-un magazin de păpuşi, Zâna fiind interpretată de Olguța Ilie, maestru de balet al Operei Române Craiova.

Din distribuție fac parteartiștii Anca Țecu, Nicolae Popa, Melanie Izzo, Andrea Chiappetta, Cristina Vlad, AlexandruChera, Amina Almahadin, LaurențiuNicu, Raul Bălșeanu, Alina Onofrei, Erna Marin, Miruna Sara Ungureanu, Amelia Țenescu, Alexandra Iordache, Mihai Bălăceanu, Beatrice Smit, Pavel Uncu, Andreea Enache, Alexa Maria Popescu, LaurențiuTacoișiRăzvanSegărceanu, alături de Ansamblul de balet al OpereiRomâne CraiovașiClasa de Balet „Attitude” a OpereiRomâne Craiova, înparteneriat cu Asociația I.S. Drăgulescu, profesorcoordonator – OlguțaIlie.

 

Rezervările pot fi făcute la agenția de bileteaOpereiRomâne Craiova din strada Mihai Viteazul nr. 7, la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.