Dupa Martic, Stiinta se desparte si de Tiago !

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul central Tiago Ferreira. Îi mulțumim lui Tiago pentru profesionalismul de care a dat dovadă și îi dorim mult succes în continuare!

Portughezul Tiago Ferreira a venit la Universitatea Craiova pe 19 iulie 2017 și este vicecampion mondial, cu 84 de partide jucate pentru Naționalele de juniori și tineret ale țării sale, multe în calitate de căpitan. De-a lungul carierei sale profesioniste a mai evoluat la Porto B, Boavista Under-15, Zulte Waregem și Uniao Madeira. Tiago Ferreira a îmbrăcat tricoul Științei de 76 de ori, reușind să-și treacă în cont 5 pase decisive. 

Portughezul Tiago Ferreira și-a luat la revedere printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Instagram. Vă redăm textul integral, mai jos.

„Aș dori să mulțumesc tuturor pentru acești 3 ani minunați care vor rămâne în amintirea mea pentru totdeauna, în special primul an în care am câștigat Cupa României după 25 de ani. Mulțumesc minunaților suporteri ai Universității Craiova, sunteți unici. 

Îmi doresc Craiova campioană. Mult succes clubului și tuturor suporterilor. Ne vom revedea într-o zi.”