Din 9 septembrie, la Craiova, este prezent liderul mondial in tehnologia de curatare – KÄRCHER!

Magazinul Karcher și-a deschis porțile, joi, 9 septembrie, în Craiova, pe bulevardul Nicolae Romanescu, nr. 80, în incinta stației Rompetrol.

Aici, sunt listate peste 500 de produse atât pentru uz casnic, cât și profesionale. În categoria aparatelor de uz casnic, clienții vor putea găsi aparate de curățat cu presiune, mult apreciatele aspiratoare umed-uscate multifuncționale, aspiratoarele de geamuri, aparatele de curățat cu aburi, aparate electrice de curățat podeaua, produse destinate curățării și întreținerii grădinilor, cât și o varietate de detergenți și accesorii. Din categoria aparatelor profesionale, sunt prevăzute următoarele categorii: mașini de măturat, aspiratoare profesionale, mașini de frecat – aspirat.

Karcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare, furnizând o gamă extinsă pentru orice aplicație de curățenie, atât din domeniul casnic, cât și din cel profesional. Compania Karcher a fost înființată în 1935, în Germania, de către pasionatul inventator Alfred Karcher. Karcher este prezent în 70 de țări, are peste 13 000 de angajați, 24 de puncte de producție și logistică și a înregistrat în 2020, la nivel global, o cifră de afaceri de 2,7 miliarde de euro. Karcher este prezent în România din 2008, are aproximativ 100 de angajați, 7 reprezentanțe Karcher Center, o rețea națională de service și o acoperire națională prin marile lanțuri de magazine și prin distribuitorii autorizați.

Pro Land Oil este o companie care distribuie și comercializează o gamă variată de produse precum combustibil, rezervoare pentru combustibil, produse profesionale de curățenie, rulmenți și accesorii diverse. Activitatea Pro Land Oil a început în anul 2015, iar de atunci parteneriatele încheiate cu Rompetrol, Karcher și Timken, furnizori situați, fiecare în branșa sa, în top 3 producători au garantat celor peste 540 de clienți, persoane juridice, activând în domenii precum agricultură, transporturi, construcții sau revânzători, produse și servicii la cel mai înalt standard de calitate.