Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021

Noi companii private se alătură proiectului Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021. Electroputere Parc, primul centru comercial (mall) din zona de sud a ţării, a devenit un partener important al oraşului şi susţine programul Craiova 2021 – Play IntenCity.
“Parteneriatul dintre Asociaţia Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021 şi mall-ul Electroputere Parc se constituie într-o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, că mediul economic din Craiova a înţeles cât de bine pot coexista împreună cele două domenii – cultural şi economic, dar şi câte lucruri frumoase iau naştere în urma acestor colaborări. De acum înainte, un spaţiu comercial imens, de peste 30.000 mp, va fi şi loc de desfăşurare pentru proiectele cultural-artistice iniţiate de echipa Craiova 2021”, a declarat Lucian Dindirică, preşedintele ACCEC 2021.

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, va fi ziua în care iubitorii de lectură, dar şi micuţii artişti vor avea ocazia să se relaxeze la Mall citind romane, poezii sau colorând cărţi pentru copii. Iniţiată de Biblioteca Judeţeană ”Alexandru şi Aristia Aman” activitatea se desfăşoară sâmbătă, dar şi duminică 22 noiembrie 2015, în zona cafenelei Hedone, între orele 16:00 – 20:00.

Un alt eveniment important programat în acest weekend la Electroputere Parc este Flash Mob-ul organizat de Clubul de Dans Sportiv Katamis. Toţi iubitorii de dans sunt aşteptaţi sâmbătă, începând cu ora 20:00, în zona agenţiei de turism Mapamond / Funky Cafe.