Concurs de desen digital la Casa de Cultură Traian Demetrescu

Casa de Cultură Traian Demetrescu lansează concursul de desen digital „Sărbători de iarnă cu braţele deschise”, ediţia a VIII-a. La acest concurs pot participa tineri artişti din județul Dolj, cu vârsta maximă de 18 ani. Lucrările trebuie realizate digital (pe calculator), pe suprafaţa unei pagini A4, şi trimise sub forma tipărită (printată) pe adresa Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, str. Traian Demetrescu, nr. 31, Craiova, cu menţiunea „pentru concursul de desen digital”, până la data de 04 decembrie 2015, ora 16:00. Desenul trebuie să poarte pe verso numele şi prenumele autorului, adresa şi un număr de telefon la care poate fi contactat.

De asemenea, lucrările pot fi trimise şi în format.jpg pe adresa de e-mail: tradem@tradem.ro, cu subiectul „pentru concursul de desen digital” pâna la data de 04 decembrie 2015, ora 16:00. E- mail-ul trebuie să conţină numele şi prenumele autorului, adresa şi un număr de telefon unde poate fi contactat.

Vor fi acordate câte 3 premii pentru fiecare categorie de vârstă: până în 7 ani, 8-11 ani, 12-15 ani şi 16-18 ani:

Premiul I – 200 lei

Premiul al II-lea – 150 lei

Premiul al III-lea – 100 lei

Juriul este format din:

  • Magda Buce Răduţ artist plastic
  • Maria Opriţa, Colegiul Naţional „Carol I” Craiova
  • Luiza Mitu, referent la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

Premierea va avea loc în data de 09 decembrie 2015, ora 14:00, la sediul Casei de Cultură „Traian Demetrescu” din str. Traian Demetrescu, nr. 31, Craiova.