Concertul Ștefan Bănică are loc la Sala Polivalentă Craiova. Sala întrunește toate normele și avizele legale.

Accesul publicului se va face începînd cu ora 18.30. Spectatorii sunt rugați să vină din timp la sală, pentru a se evita aglomerația.

Nu este permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, arme, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere.

Agenții de pază au dreptul de a confisca obiecte cu potențial periculos.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video cu aparate profesioniste, în scopuri comerciale, fără acordul explicit din partea organizatorului.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziție un punct medical pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu strictețe instrucțiunile și indicațiile angajaților, organizatorului și cele ale pompierilor.

Concertul lui Ștefan Bănică în Craiova face parte din turneul național „Gură, taci!” , care poartă numele celui mai recent single lansat de artist și este în desfășurare în principalele orașe din țară.

Declaratia lui Stefan Banica pentru craioveni:

„Intelegem preocuparea pentru siguranta spatiilor in care au loc evenimente, mai ales dupa tragedia de la sfarsitul lunii octombrie de la clubul din Bucuresti, insa Sala Polivalenta din Craiova intruneste toate normele si avizele legale. Vrem sa-i informam pe toti cei care au cumparat bilet, si sunt peste 3.000 de oameni, ca pot veni linistiti si sigur la concertul de pe 12 noiembrie de la Sala Polivalenta, concert pe care, pentru mine, prin prezenta voastra atat de numeroasa, l-ati transformat intr-un mare eveniment.”

Ștefan Bănică este un artist complet, excelând în toate domeniile în care activează: muzică, teatru, film, televiziune, regie și în calitate de producător al propriilor show-uri. Cu o carieră de peste 25 de ani, cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, Ștefan Bănică este un adevărat brand în piesajul muzical autohton.

Vino cu cei dragi să trăiești alături de Ștefan Bănică o seară de neuitat la concertul „Gură, taci!”. Joi, 12 noiembrie, ora 19.30, la Sala Polivalentă din Craiova.