Ciuf si Ciuf, 1 iunie, de la ora 11:00, la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova!

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 11:00, la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului. Micii spectatori, părinții și bunicii acestora sunt așteptați la întâlnirea cu Ciuf și Ciuf, doi copii care pleacă într-o calatorie în spațiu. plină de surprize și aventură.

„Ciuf si Ciuf în spațiu” este un spectacol interactiv-educativ, dedicat copiilor preșcolari și elevilor din școala primară.

Ciuf își pierde dintele și împreuna cu fratele Ciuf, pleacă în spațiu pentru a-l căuta.  Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun pot părea îndepărtate și greu de explorat,  dar nimic nu este imposibil pentru cei doi. Muzica și dansul  îi vor scoate din încurcătură pe Ciuf și Ciuf și vor afla informații prețioase despre sistemul nostru solar.

Spectacolul a fost imaginat de regizorul Vlad Drăgulescu. Alături de regizor, din echipa de creație fac parte actorii
Alina Mangra și Ștefan Cepoi,  make-up design și costume: Minela Popa, asistent costume: Georghița Mitroiu, video: Remus Vlăsceanu, Cătălin Corneanu, personaje video: Anastasia Cepoi, Marian Colțan, Cristi Floriganță, Costică Dragomir, Remus Vlăsceanu, Alina Mangra, Ștefan Cepoi, Vlad Drăgulescu, voci video: Anastasia Cepoi, Vlad Drăgulescu.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenția teatrală și online, pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/601

Trailer video-Cântecul interplanetar https://www.youtube.com/watch?v=y7hE-OeG-bg