Cea mai talentată pereche, premiată de Dragobete

Casa de Cultură Traian Demetrescu organizează, pe 24 februarie 2016, ora 18.00, în Salonul Medieval, concursul „Cea mai talentată pereche, premiată de Dragobete”. Ai un dar pe care n-ai avut timp să-l cultivi? Un talent latent, o înclinație pentru o activitate creatoare? Știi să cânți la un instrument sau vocal, ai aptitudini pentru karaoke, îți place să dansezi, să reciți, să spui povești, să interpretezi un scurt moment dramatic sau o scenă dintr-un film, să imiți un personaj sau o personalitate, să desenezi, să pictezi, să faci un colaj etc? Dacă ai și un partener/o parteneră gata să meargă cu tine pentru a-și arăta propriile aptitudini artistice, cu atât mai bine! Dacă nu, vei primi unul/una prin tragere la sorți! Vino să-l serbăm împreună pe Dragobete!”, este îndemnul organizatorilor.

Cele mai talentate perechi vor fi răsplătite: Premiul I – 500 de lei, Premiul II – 300 de lei, Premiul III – 200 lei. Pentru a intra în competiție, participanțíi trebuie să aibă peste 16 ani și să nu fie profesioniști în domeniul artistic în care aleg să se exprime. Casa de Cultură „Traian Demetrescu” nu asigură instrumente muzicale, negative și alte materiale specifice de care e nevoie în desfășurarea actului artistic, participanții urmând să își aducă singuri cele necesare. Concurenții care aduc negative muzicale să se asigure că acestea sunt în format MP3. Pentru a intra în posesia premiilor, câștigătorii trebuie să aibă la ei cartea de identitate.

Înscrierile se fac până pe 23 februarie 2016, ora 16.00, pe adresa de e-mail tradem@tradem.ro sau la sediul Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, str. Traian Demetrescu nr. 31, Craiova.