Cea mai mare surpriza muzicala a anului: R.A.C.L.A si Anda Adam au lansat “Nu te-am uitat”!

R.A.C.L.A. si Anda Adam ne surprind cu o nouã colaborare: au lansat, marti, 27 octombrie 2015, piesa “Nu te-am uitat” – continuarea povestii piesei “Nu mã uita”, lansatã în 1999, care poate fi consideratã cu usurintã un evergreen.

Pentru cei mai tineri dintre noi, “Nu mã uita” a fost una dintre cele mai rezonante piese de la acea vreme, ea marcând startul carierei muzicale a artistului Anda Adam si rãmânând totodatã una dintre cele mai puternice piese hip-hop românesti scrise vreodatã.

Dupã ce anul trecut Anda Adam si Rimaru au deschis Romanian Music Awards cu “Nu mã uita”, s-au gândit sã-si surprindã fanii cu o continuare a povestii originale, la nu mai putin de 16 ani distantã.

“Odatã cu maturizarea personajelor si a noastrã ca artisti, am încercat si un sound mai elaborat la nivelul cerintelor piesei muzicale din prezent. Am lucrat piesa timp de mai multe luni la Rappin’ On Production împreunã cu fostul meu coleg din R.A.C.L.A., Connect-R, iar munca noastrã a fost încununatã de un film de exceptie realizat de Alex Ceausu, cãruia proiectul i-a plãcut din prima clipã”, a declarat Rimaru.

„Sunt bucuroasã cã dupa 16 ani cântãm iar în aceastã formulã. Într-o dimineatã am gãsit un mesaj de la Rimaru, cã are o piesã pe care vrea sã colaborãm. Mi-a plãcut foarte tare ideea si abia asteptam sã aud melodia. Încã de la prima ascultare am stiut cã este piesa perfectã pentru a face acest featuring cu R.A.C.L.A. Le multumim bãietilor de la Rapin’ On pentru aceastã productie care este continuarea perfectã a piesei “Nu mã uita” si sunt convinsã cã va ajunge direct la inimile celor care vor da play.” a spus Anda Adam.

“Filmãrile au durat 3 zile si au implicat numeroase locatii, urmãriri cu masini, scene de luptã si o rãpire, metacarpiene strivite în pereti. Vreau sã spun un sincer „multumesc!” din partea mea pentru Dana Adam de la MediaPro Music, care a crezut de la bun început în acest proiect”, a mai spus Rimaru.

Vezi aici videoclipul R.A.C.L.A. feat. Anda Adam:

Ascultã sau descarcã R.A.C.L.A. feat. Anda Adam de aici