CĂRUȚAȘII, BICICLIȘTII ȘI POLIȚIȘTII DOLJENI!

CĂRUȚAȘII ȘI BICICLIȘTII AU FOST „SANCȚIONAȚI” CU VESTE REFLECTORIZANTE DE CATRE POLIȚIȘTII DOLJENI!

Având în vedere accidentele din ultima perioadă în care au fost implicați mai mulți bicicliști și conducători de vehicule cu tracțiune animală, polițiștii doljeni din cadrul structurilor de ordine publică și poliție rutieră au desfășurat în acest sfârșit de săptămână, o amplă acțiune cu caracter educativ-preventiv.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică s-au deplasat pe principalele drumuri din județul nostru unde s-au produs accidente rutiere în care au fost implicate aceste categorii de participanți la trafic, dar și în zona târgurilor de săptămână din mediul rural și au ,,amendat” căruțașii și biciliștii cu veste reflectorizante.

Totodată, oamenii legii le-au dat participanților la trafic sfaturi și recomandări cu caracter preventiv pentru a adopta o conduită responsabilă în trafic, în scopul prevenirii implicării acestora în accidente rutiere.

Politie Biciclist

Această măsura a fost luată tocmai pentru a crește vizibilitatea în trafic a căruțașilor și bicicliștilor și a-i face să înteleagă importanța portului de elemente reflectorizante și a respectării normelor rutiere.

Participanții la trafic au întâmpinat cu bucurie activitatea desfășurată de polițiștii doljeni, fiind plăcut impresionați de inițiativa acestora, declarând că este benefică această activitate de conștientizare, luându-și totodată, angajamentul că vor purta vestele reflectorizante și vor respecta legislația rutieră.