Caravana GAUDEAMUS 2016 debuteaza la Craiova cu numeroase surprize

Târgul Gaudeamus Craiova împlineşte în acest an 15 ani! Radio România (Centrul Cultural Media şi Radio Oltenia Craiova) vă invită, între 24 şi 28 februarie, în foaierul Teatrului Naţional “Marin Sorescu”, să îl sărbătorim aşa cum merită! Aşa cum meritaţi şi voi, cei care sunteţi alături de noi an de an.

Programul de vizitare este: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 şi 18.00, duminică, între orele 10.00 şi 15.00.

Surprizele care vă aşteaptă la cel mai îndrăgit târg de carte din partea de sud a ţării sunt multe şi consistente:  Concursul “Susţin Târgul GAUDEAMUS Craiova!” organizat de Radio România Oltenia Craiova, adresat în special internauţilor. Vino la târg, fă-ţi o fotografie împreună cu partenerul tău (că doar începem în ziua de Dragobete!) şi posteaz-o pe pagina de Facebook a Radio Craiova.

Cel mai convingător cuplu participant (desemnat ca atare pe baza numărului de like-uri obţinute de fotografie) va primi din partea organizatorului, ca să aibă cu ce sărbători, suma de 500 de lei.

Un program dens şi variat, care cuprinde în acest an aproape 100 de evenimente – record al Caravanei GAUDEAMUS (2000 – 2016) – propuse de expozanţi şi de Radio România. Tombola GAUDEAMUS, cu premii numeroase şi atractive. Cumpără o carte, desemnează-ţi editura şi cartea preferate prin chestionarul de Vot al Publicului şi poţi fi unul dintre câştigători.

Sute de titluri proaspăt ieşite de sub tipar, pentru toate vârstele şi gusturile  Reduceri de preţuri, oferte şi pachete promoţionale, pregătite de către expozanţi.

În premieră, deschiderea oficială a târgului, care va avea loc miercuri, 24 februarie, la ora 12.00, va fi precedată de o “mişcare de stradă”: un gigantic lanţ uman, format din aproape 2.000 de persoane care îşi vor transmite o carte-simbol, va marca traseul dintre sediul Radio România Oltenia Craiova şi Teatrul Naţional, pe o distanţă de circa 2 km. (via Centrul Vechi).