„Când vremea e rea” ascultăm pe repeat noul single Sore!

Toamna nu aduce doar vreme capricioasă, ci și multe vești frumoase. Prima dintre ele este că Sore lansează single-ul „Când vremea e rea”…

„Bucuria mea este imposibil de descris pentru că piesa <<Când vremea e rea>> vorbeşte despre cel mai frumos moment pe care îl pot trăi. Voi deveni mama în curând şi am încercat să cuprind emoţia de linişte şi echilibru în versurile piesei şi în povestea clipului. Îmi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa în studiourile HaHaHa, într-o seară ploioasă, unde ne-am adunat Şerban, Smiley, Theea şi cu mine şi ne-am lăsat inspiraţi de zâmbetul pe care îl afişam de câteva luni deja. Au fost complicii mei şi spun cu mâna pe inimă că piesa descrie exact ceea ce simt. În acelaşi timp, oricine se poate regăsi în piesa <<Când vremea e rea>>, pentru că cele mai frumoase clipe în doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasă.”, a declarat Sore.

„Când vremea e rea” este produsă în studiourile HaHaHa Production şi este compusă de Şerban Cazan, Marius Pop, Theea Miculescu, Smiley şi Sore, iar versurile sunt scrise de Sore, Smiley şi Theea Miculescu. Videoclipul a fost regizat de către Iulian Moga şi a fost filmat într-un apartament din zona Primăverii.

 

Sore – Cand vremea e rea

Muzica: Sorina Mihalache, Maria Andrei Tiberiu, Theea Miculescu, Serban Cazan, Marius Pop

Text: Sorina Mihalache, Maria Andrei Tiberiu, Theea Miculescu

 

Ascultã / Descarcã Sore – „Când vremea e rea”: