CAMPIONATUL DE ȘAH AL M.A.I. – EDIȚIA XXVII

În perioada 07 -11 martie, în Craiova, se va desfășura Etapa finală a Campionatului de Șah al Ministerului Afacerilor Interne.

Campionatul de șah al Ministerului Afacerilor Interne este deja o competiție de tradiție în cadrul ministerului, ajungând la ediția cu numărul XXVII.

Competiția din acest an este organizată de Biroul Coordonare Activități Sportive din Centrul Cultural al M.A.I., împreună cu Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj, Inspectoratul de Jandarmi al Județului Dolj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia și se adresează tuturor categoriilor de personal salariat al M.A.I., bărbați și femei.

În acest an, pentru adjudecarea trofeului se luptă cei mai buni 65 de concurenți din cadrul Aparatului Central al M.A.I., Direcției Generale Anticorpție, Academiei de Poliție ,, Alexandru Iona Cuza,, București, Inspectoratului General al Poliției Române,    Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În acestă fază competițională, fiecare concurent va disputa 9 partide de șah, în sistem elvețian.

Clasamentul se întocmește individual, în baza punctelor acumulate de jucători după desfășurarea celor 9 runde iar la finalul turneului, competitorul care va obține cel mai mare punctaj va declarat câștigătorul campionatului.