CAMPIOANA ROMÂNIEI LA FOTBAL – ECHIPA POLITISTILOR DOLJENI

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj a participat în perioada 18-20 septembrie 2015 la Finala Cupei International Police Association (I.P.A.) România 2015, la fotbal, câstigând turneul, dupa un parcurs impecabil.

Daca anul trecut echipa politistilor doljeni s-a clasat pe pozitia a doua, anul acesta politistii doljeni, in urma meciurilor fara cusur disputate, au reusit sa-si adjudece trofeul.
În perioada, 18-20.09.2015, în complexul sportiv Sydney Izvorani, s-a desfasurat Faza Nationala a Cupei I.P.A. România la fotbal, la care au participat 8 echipe ale structurilor membre I.P.A.(politie, jandarmi, politie de frontiera si penitenciare) din Bucuresti si judetele Suceava, Prahova, Cluj, Alba, Bihor si Constanta, câstigatoare ale fazelor zonale.
Faza Nationala s-a jucat în sistem de doua grupe, echipele au fost formate din 6 jucatori (5 + 1 portar), iar la finalul turneului echipa politiei doljene a ocupat primul loc pe podium, dupa un parcurs impecabil cu 5 victorii.
Dupa 3 victorii categorice în grupa, in fata echipelor din Alba, Bihor si Constanta, echipa noasta a ajuns în semifinala, unde a întâlnit echipa IPA Suceavape care a învins-o cu scorul de 5-0.
Finala a fost disputata in compania echipei de fotbal a Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, victoria revenind jucatorilor doljeni, dupa un meci echilibrat câstigat cu scorul de 1-0.
Echipa a fost antrenata si coordonata în teren, ca de fiecare data, de catre asp Budrica Gheorghe, poarta a fost aparata de asa Ilie Alin si as Surcel Doru, jucatorii fiind: asa Ilie Mircea, asa Popescu Victoraº ap Niculin Alin, as Dinuica Laurentiu, ap Bortofleac Marius ap Stoiu Bogdan, asa Pruna Radu, Asp Patru Constantin, ag Salcianu Ionut scms. Stuparu Constantin si cms. Calarasanu Catalin.