Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj organizează joi, 14 aprilie 2016, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 9.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.
Obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul şomerilor, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de forţă de muncă.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate  pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional către ocupaţii / meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung.
Angajatorii participanţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor avea prilejul să îsi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.
Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante  şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală Locurilor de Muncă, pot depune situaţia  privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: ajofm@dj.anofm.ro , cât si pe fax (0351/401.557).