Brodinski si Bricc Baby au lansat un videoclip indraznet

Brodinski a bifat o reusita destul de rar intalnita: sa imbine doua lumi, cea a hip hop-ului si cea a muzicii techno, insa cel mai recent videoclip al sau se situeaza cu un pas mai mult in prima categorie.

DJ-l si producatorul francez si-a unit fortele cu rapper-ul originar din Los Angeles, Bricc Baby si au lansat un videoclip indraznet pentru piesa “On Me” pe care Brodinski a descris-o ca fiind “o piesa rap pe cinste”,  extrasa de pe albumul “Brava”. Fidel abordarii rap-ului traditional, Brodinski alege sa faca un pas inapoi pentru a-l lasa pe Bricc Baby sa joace rolul principal.

Roton Brodinski

Brodinski a marturisit ca piesa dateaza din perioada petrecuta in 2014 la Red Bull Music Studios din Los Angeles. “A fost una dintre primele piese la care am lucrat impreuna” isi aminteste DJ-ul. “A fost una dintre preferatele mele si mi-am dorit foarte mult sa intre pe album”.

Bricc Baby spune ca sesiunile de inregistrare l-au ajutat sa lucreze la conceptul piesei care s-ar rezuma astfel: “nu omagiaza in vreun fel strazile, ci mai degraba ideea de a avea succes”.

 

 [horyoutube url=”http://www.youtube.com/watch?v=UuCINjRiCUk” width=”300″ height=”200″]

 

Brodinski ne-a pregatit si alte surprize. A lansat un remix al piesei “Interviews” extrasa de pe „Brava” tot alaturi de Bricc Baby, dar si de iLOVEMAKEONNEN. “Clipul este o legatura foarte buna intre sound-ul realizat pentru acest album si ceea ce asteapta publicul de la noi”, a declarat DJ-ul.

Ambii artisti vor porni intr-un turneu vara aceasta cu scopul promovarii lansarilor de pana acum. Bricc Baby va porni „Summer in Hell Tour” pe 6 august, in timp pe Brodinski deja si-a inceput seria de concerte din “Brava Spring Tour” inca din aprilie.